Spar plads med en selvoppustelig luftmadras

Sov bedre (foto eventyrsport.dk)

Sov bedre når du er ude, med en selvoppustelig luftmadras (foto: eventyrsport.dk)

Det kan godt være, at sæsonen for festivaller er ved at være forbi, men det betyder jo ikke, at det er slut med at sove i telt. Både sensommer og efterår er gode tidspunkter at campere på, fordi vejret stadig er mildt nok til, at det kan lade sig gøre. Måske har du en ferie i det fri planlagt med familie, venner, partner eller børn inden for den nærmeste fremtid. Det kan også være, at du slet ikke havde overvejet en friluftsferie, men at du er den spontane type, der kan tage af sted hvert øjeblik, det skal være. Lige meget hvad er det vigtigt, at udstyret er i orden. Teltet skal være af god kvalitet, og soveposen skal være varm men åndbar. Hvis du vil forkæle dig selv med lidt ekstra luksus på din campingferie, kan du med fordel investere i en selvoppustelig madras!

Sov godt – selv i det fri – på en selvoppustelig madras

Vi ved alle sammen, at et liggeunderlag ikke ligefrem er det mest komfortable at ligge på. Ofte kan man mærke skovbund eller andet underlag igennem, så man vågner op med ondt i nakke og ryg. Det er derfor en god idé at medbringe en selvoppustelig luftmadras. Den puster sig selv op – som navnet antyder – så du har hænderne fri til at ordne alverdens andre ting.

Pak lettere med en selvoppustelig luftmadras

Når du medbringer en selvoppustelig luftmadras på din tur, behøver du ikke at medbringe en pumpe. Luftmadrassen er nemlig udstyret med en lille ventil, der selv sørger for at hive luften ind. På den måde sparer du plads til mere nødvendige ting i din oppakning. Selvoppustelige luftmadrasser er som oftest slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert. Derudover er de udstyret med en behagelig velour-overflade, så du sover bedst muligt.

Klik her for selvoppustelige luftmadrasser

Se mere udstyr til udelivet her:

PANDELAMPER LØB ER DEN BEDSTE MÅDE AT SIKRE SIKKERHEDEN

STÅR SOMMEREN PÅ FESTIVAL? SÅ HUSK ET SELVOPPUSTELIGT LIGGEUNDERLAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.