Kvalitets dame støvler til vinter og hverdag

Super lækre vinterstøvler til damer! (foto: eventyrsport.dk)

Kvalitets dame støvler til vinter og hverdag

Gummistøver, vinterstøvler eller hverdagsstøvler. Damestøvlen kan tage mange former og det er en god idé at have en af hver type. På den måde får du den bedste komfort og en gode støvler til forskellige formål.

Flere kvinder er begyndt at bruge gummistøvlen som hverdagsstøvle. Det kan være et udmærket valg. Du bør dog tænke over udluftningen i en gummistøvle. Den er ofte ikke speciel god i de moderigtige gummistøvler. Her kan en tyk sok ofte hjælpe, fordi den svedtransportere og din fod kan få lidt bedre komfort. Der findes også meget komfortable gummistøvler til kvinder, hvis du kigger lidt uden for de moderigtige brands.

Vinterstøvlen kan være en svær støvle, for ikke nok med at den skal være varm, så skal den også give god komfort og sørge for, at du står fast på glatte overflader. Vinterstøvlen er klart den støvle, du bør ofre mest tid og flest penge på, da den ofte holder i mange år og er meget vigtig ikke for din sikkerhed, men også for komfort.

Hverdagsstøvlen er straks en helt anden sag. Her er det ofte designet, der er første prioritet. Ligesom med gummistøvlen, kan det dog være en god idé også at tage komfort med i overvejelserne, da du trods alt skal have dem på hele dagen. Hverdags dame støvler bør desuden ikke være alt for varme, da det er ubehageligt for foden at være i en meget varm støvle en hel dag.

Dame støvler der passer

Når du er på jagt efter en ny dame støvle, så bør du altså prøve støvlen. På nettet kan du ofte bestille støvlen hjem, prøve den og så gratis sende den tilbage, hvis den ikke passer. Det er en god idé at sikre dig, om det er muligt, for det er altså dumt at gå rundt med støvler, der ikke passer.

Find en dame støvle lige her

Find mere vintertøj til kvinder her:

VARM VINTERFRAKKE DAME

VINTERJAKKER TIL KVINDER SKAL PASSE TIL FIGUREN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.