En kånken laptop 15 kan rumme både bøger og computer

fjällräven taske (foto: eventyrsport.dk)

Vælg en lækker Fjällräven Kåken taske til din computer (foto: eventyrsport.dk)

En kånken kan rumme lidt af hvert. På trods af sin lille størrelse er den lavet i en praktisk form, der betyder, at der både kan være plads til småt og stort i denne. Det gør det muligt for brugeren at bruge den både til udflugter og til hverdag. Det er rart med en rygsæk, der er så praktisk og anvendelig som en kånken. En kånken laptop 15 har altså plads til både madpakke, vandflaske, ekstra trøje og en laptop. Dette betyder, at man meget nemt kan stoppe sin 15-tommer computer ned i tasken og være sikker på, at den hverken er medtaget eller ødelagt, når man tager den op igen. For tasken er simpelt og sikkert beskyttet af linned.

Brugbar i alle situationer

Har man tasken i en laptop taske inde i tasken, kan man desto mere være sikker på, at der ikke sker den noget. En Kånken latop 15 passer perfekt til det moderne menneske, der gerne vil have den frie bevægelighed, men også de praktiske muligheder, som et outdoor-mærke som Fjällräven tilbyder. Med netop sådan en taske bliver det muligt at komme rundt omkring uden, at man mærker spor til gener fra tasken. Den er nemlig så simpel og anvendelig, at den efterhånden er blevet lidt af et allemandseje. I hvert fald kan man se den på ryggen på mange forskellige, fra unge til gamle. Der er mange, der tager Kånken latop 15  i anvendelse. Hvad enten det er til hverdagshygge eller søndagsudflugter ud af byen.

Stort udvalg

Man kan få Kånken laptop 15 i forskellige farver og former. Dette betyder, at det er muligt at få sig præcis den rygsæk, som man allerhelst vil have. De forskellige farver er stilsikre og varme. En kånken laptop passer perfekt til alle livets små anledninger.

Læs meget mere om kånken laptop 15

Find en Fjällräven taske her:

FJÄLLRÄVEN TASKER GIVER FRIHED TIL DAGLIGT OG PÅ LANGE REJSER

VIL DU GERNE HAVE EN FJÆLLRÆVEN TASKE?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.